formula1
Trending

Ο Sainz παρατηρεί μια χαρακτηριστική συμπεριφορά στη Ferrari του 2024 κατά τη διάρκεια συνεδριών προσομοιωτή.

Ο Carlos Sainz οδηγεί για την Ferrari F1 Team

Ο Carlos Sainz αποκαλύπτει ότι το μονοθέσιο της Ferrari 2024 Formula 1 επιδεικνύει ξεχωριστή συμπεριφορά στον προσομοιωτή σε σύγκριση με τον προκάτοχό του. Παρά την εξασφάλιση πολλών pole positions το 2023, το SF-23 αντιμετώπισε ασταθή προβλήματα στο πίσω μέρος που επηρέαζαν τον ρυθμό του αγώνα. Η ομάδα προσάρμοσε τη ρύθμιση του αυτοκινήτου για να αντιμετωπίσει την υποστροφή, αλλά η πρόοδος ήταν ασυνεπής μέχρι την αναβάθμιση του δαπέδου στα μεταγενέστερα στάδια της Ιαπωνίας.

Καθώς πλησιάζει η σεζόν του 2024, η Ferrari υιοθετεί μια νέα σχεδιαστική φιλοσοφία με στόχο να ξεπεράσει τα μειονεκτήματα του προηγούμενου αυτοκινήτου. Ο Sainz είναι προσεκτικά αισιόδοξος με βάση τις δοκιμές προσομοιωτών στο Maranello, σημειώνοντας ένα διαφορετικό χαρακτηριστικό χειρισμού που δημιουργεί ελπίδες για βελτιωμένη συνέπεια και ανταγωνιστικότητα.

Ωστόσο, ο Sainz τονίζει την ανάγκη να περιμένουμε μέχρι τις δοκιμές πριν από τη σεζόν στο Μπαχρέιν για να αξιολογήσουμε την πραγματική απόδοση του αυτοκινήτου σε συνθήκες αγώνα. Η πρόκληση έγκειται στην κατανόηση του τρόπου με τον οποίο το αυτοκίνητο μεταχειρίζεται τα ελαστικά, διαχειρίζεται τον ρυθμό και αποδίδει όσον αφορά τον ρυθμό αγώνα με πλήρες φορτίο καυσίμου και μεταχειρισμένα ελαστικά.

Carlos Sainz

Η Ferrari στοχεύει να δημιουργήσει ένα πιο ισορροπημένο αυτοκίνητο για το 2024, εγκαταλείποντας ορισμένα πλεονεκτήματα του SF-23, όπως η ταχύτητα στην ευθεία, η ευελιξία στις μικρές στροφές και ο χειρισμός των κράσπεδων. Η εστίαση είναι στην επίτευξη μεγαλύτερης συνέπειας για την εξάλειψη των διακυμάνσεων της απόδοσης που επηρέασαν τη σεζόν του 2023, αντανακλώντας την αποφασιστικότητα της ομάδας να διεκδικήσει το πρωτάθλημα το 2024.

Ο Sainz αναγνωρίζει τις προκλήσεις του σημερινού τοπίου της Formula 1, όπου οι διακυμάνσεις στην απόδοση μπορεί να είναι σημαντικές. Στόχος της ομάδας είναι να κατανοήσει τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία του αυτοκινήτου σε διαφορετικές πίστες και στροφές, δουλεύοντας προς ένα πιο σταθερό και ανταγωνιστικό πακέτο.

Στο μεταξύ, η Ferrari επικεντρώνεται στη βελτιστοποίηση της απόδοσης του αυτοκινήτου του 2024 στην αεροδυναμική σήραγγα, με την τελική δοκιμή και επικύρωση να έχει προγραμματιστεί για το Grand Prix του Μπαχρέιν τον Φεβρουάριο.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Discover more from 967sports

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading